Un automobil smart EQ fortwo, marele premiu în noua campanie OTP Bank

OTP Bank România a început anul 2024 prin susținerea segmentului de tineri cu două inițiative dedicate, pachetul OTP Lejer pentru tineri și campania „Folosește smart cardul OTP Bank și câștigă o mașină smart EQ fortwo!”.

„Ai între 18 și 25 de ani? Atunci hai să începem anul smart cu soluții practice și o campanie pe măsură. Pachetul OTP Lejer susține tinerii la început de drum cu soluții practice și avantajoase, iar campania „Folosește smart cardul OTP Bank și câștigă o mașină smart EQ fortwo!” dă valoare oricărei tranzacții realizată cu cardul de debit, oferind șansa de a câștiga un autoturism smart EQ fortwo sau unul dintre cele 15 carduri cadou Altex în valoare de 1.000 lei. Investim în permanență în comunitate, iar unul dintre pilonii strategici este segmentul de tineri către care ne axăm cu acest produs și alte campanii specifice.”, a declarat Roxana Hidan, Deputy CEO a diviziei de Business.

Campania „Folosește smart cardul OTP Bank și câștigă o mașină smart EQ fortwo!” dedicată clienților cu vârsta între 18 și 25 de ani, se desfășoară începând cu 15 ianuarie și va fi în vigoare până pe 14 iunie 2024. În campanie pot participa atât clienții existenți ai băncii cât și tineri care nu dețin deja un cont la OTP Bank dar pe care îl pot obține rapid prin aplicarea pentru noul Pachet OTP Lejer, 100% online sau în oricare dintre sucursalele băncii.

Începând cu 26 ianuarie 2024, pachetul OTP Lejer nou achiziționat, nu are comision lunar de administrare sau condiții suplimentare legate de sumele încasate și tranzacțiile efectuate, pentru tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 25 ani.

Și după 25 de ani? Beneficiile se pastrează, iar comisionul lunar de pachet este tot ZERO dacă încaseazi lunar minim 1.200 lei și efectuezi cel puțin o plată pe lună cu cardul de debit sau prin OTPdirekt.

Beneficiile incluse în Pachetul OTP Lejer fac din acesta un produs practic și avantajos, în efectuarea tranzacților uzuale. În plus, ai alte multe beneficii ca să devii client OTP Bank cum ar fi: încasări gratuite nelimitate, oricate conturi curente în lei și în alte valute, soluții practice de economisire pentru dorințele tale și multe altele.

OTP Bank România este subsidiara OTP Group, o bancă universală cu o prezență foarte bună în Europa Centrală și de Est, care oferă soluții financiare complete, fiind activă atât în segmentul retail, cât și corporate. După patru ani de creștere constantă și considerabilă pe toate liniile de afaceri, OTP Bank România trece către un proces de consolidare a portofoliului și operațiunilor. Cu o echipă care îmbrățișează schimbarea și își valorifică potențialul, OTP Bank România construiește o cultură a încrederii la fiecare nivel al organizației. În România, membrii Grupului OTP sunt: OTP Bank România, OTP Consulting, OTP Leasing, OTP Asset Management, OTP Factoring, OTP Advisors și Fundația OTP Bank România.

OTP Group este unul dintre grupurile bancare cu cea mai rapidă creștere și unul dintre liderii din regiunea Europei Centrale și de Est, cu un indicator de profitabilitate remarcabil și o poziție stabilă de capital și lichiditate. Cu peste 41.000 de angajați în prezent, în 12 țări din regiunea ECE și Asia Centrală, Grupul oferă servicii financiare universale pentru peste 17,5 milioane de clienți. Fiind cel mai activ integrator din sectorul bancar din regiunea Europei Centrale și de Est, Grupul a achiziționat și integrat cu succes 23 de bănci de la începutul anilor 2000 și până în prezent. Banca este lider de piață în Ungaria, Bulgaria, Serbia, Muntenegru și Slovenia. OTP Group are sediul central în Ungaria și are o structură de acționariat diversificată și transparentă. Grupul bancar este listat la Bursa de Valori din Budapesta din anul 1995.