Aly Mallé, nou atacant al Oțelului, a fost prezentat oficial la Galați

Atacantul Aly Mallé, care a semnat încă de luna trecută cu SC Oțelul Galați până în vara acestui an, a ajuns la Galați și a intrat în programul de pregătire al managerului tehnic Dorinel Munteanu.

Mallé, 1.76 metri, născut pe 3 aprilie 1998, este – așa cum anunțam luna trecută – un atacant de flanc, care poate juca atât în stânga, cât și în dreapta, dar și în centrul ofensivei. Fotbalistul cu dublă cetățenie, Mali – Mauritania, a activat în Spania la Granada, la Udinese, în Italia, apoi la Grasshopers (Elveția) și în Turcia a reprezentat mai multe cluburi: Yeni Malatyaspor, Erzurumspor, Balikesirspor, Eyüpspor și Keçiörengücü.

Aly, a cărui sosire la Galați a fost întârziată de formalitățile pentru obținerea vizei de intrare în România, vine la Oțelul din postura de jucător liber de contract și a semnat până în vara acestui an pentru a fi roș-alb-albastru. Conform înțelegerii, clubul Oțelul Galați îi poate prelungi șederea la Galați.

Aly Mallé: “Sunt încântat că am ajuns în România la un club de tradiție așa cum este Oțelul. Știu că aici sunt suporteri extraordinari și abia aștept să îmbrac tricoul în culorile roș-alb-albastru. Hai, Oțelul!“