Rugby: Sabin Vasilescu, noul director tehnic al CSM București

Sabin Vasilescu revine la Clubul Sportiv Municipal București, după o pauză de câțiva ani, pentru a întregi proiectul secției de rugby. Acesta va îndeplini rolul de director tehnic după ce postul a rămas vacant în urma plecării lui Mugurel Preda la SCM Timișoara, relatează website-ul oficial al CSM București, csmbucuresti.ro.

Cu o vastă experiență în competițiile naționale și internaționale, participări remarcabile în Cupa României, Cupa Regelui și în campionatul intern alături de ”Tigri” în prolificele sezoane 2018 și 2019, Sabin a fost o prezență constantă la loturile naționale, reprezentând cu mândrie țara alături de Stejari, Ghinde și Stejărei.

Ultima sa contribuție de succes a fost alături de Buldogii de la CS Dinamo București, echipa campioană a României în Liga Națională de Rugby 2023.

„Numirea lui Sabin în funcția de director tehnic marchează un pas important în direcția valorilor și culturii care au definit performanța echipei noastre în trecut. Cu experiența și dedicarea sa, suntem încrezători că vom atinge noi culmi în rugby-ul românesc!”, spun reprezentanții clubului.