Echipa ideală a etapei a 25-a a Superligii, în viziunea LPF

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 25-a:

PORTAR

Marioan Aioani (FC Rapid 1923) – S-a acomodat rapid la noua sa echipă. A fost sigur în intervenţii.

FUNDAŞI

Tiberiu Căpuşă (UTA Arad) – A deschis scorul în unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din runda a 25-a. A fost a doua sa reuşită din acest sezon.

Darko Velkovski (Dinamo) – Gol marcat şi o intervenţie în defensivă care a salvat un gol. Printre cei mai buni jucători din disputa de la Ovidiu.

Iulian Cristea (FC Rapid 1923) – Intrat în teren după primul sfert de oră, a arătat că poate fi oricând o soluţie pentru defensiva giuleştenilor.

Risto Radunovic (FCSB) – Experienţa lui s-a văzut în modul cum a tratat fiecare duel. Este străinul cu cele mai multe meciuri în tricoul roş-albaştrilor.

MIJLOCAŞI

Valentin Gheorghe (Universitatea Cluj) – Introdus la pauză, a schimbat în bine jocul echipei. A marcat şi a scos penalty-ul în urma căruia ardelenii au egalat.

Damjan Djokovic (FC Rapid 1923) – Pe lângă golul marcat, a avut o evoluţie consistentă la centrul terenului, unde a făcut excelent legătura între linii.

Gabriel David (FC Botoşani) – Tânărul jucător al moldovenilor şi-a trecut pentru a patra oară numele pe tabela marcatorilor.

ATACANŢI

Alexandru Băluţă (FCSB) – A finalizat frumos o acţiune ofensivă la care au participat activ 10 dintre cei 11 jucători trimişi în teren de Elias Charalambous.

Enzo Lopez (FC Botoşani) – Al doilea meci în SuperLigă, al doilea gol marcat. Un vârf care merită urmărit cu atenţie.

Dennis Politic (Dinamo) – A marcat şi a fost un pericol permanent pentru apărarea adversă.

ANTRENORUL ETAPEI

Zeljko Kopic (Dinamo) – Pregătiţi excelent tactic, bucureştenii au reuşit o victorie mare, care a reaprins spreranţele că vor atinge obiectivul principal, salvarea de la retrogradare.