Echipa etapei a 30-a din Superligă, în viziunea Ligii Profesioniste de Fotbal

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 30-a, conform lpf.ro:

PORTAR

Alexandru Buzbuchi (Farul Constanța) – Intervenţiile lui au salvat Farul de calculele legate de calificarea în play-off.

FUNDAŞI

Christopher Braun (FC Rapid 1923) – A făcut un joc perfect defensiv. Prinde pentru a şaptea oară „Echipa etapei”.

Paul Iacob (FC Rapid 1923) – A crescut fantastic alături de Săpunaru! A marcat golul care a deschis drumul Rapidului spre o victorie clară în derby-ul cu rivala bucureşteană.

Igor Armaş (FC Voluntari) – Revenit printre titulari, experimentatul fundaş moldovean a dat siguranţă echipei.

Florin Ştefan (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – A marcat pentru întâia oară de la revenirea la Sf. Gheorghe, golul său fiind unul foarte important în calificarea covăsnenilor în play-off.

MIJLOCAŞI

Eddy Gnahore (Dinamo București) – S-a impus ca titular la Dinamo. De la meci la meci, evoluţiile lui sunt tot mai bune.

Răzvan Oaidă (FC Rapid 1923) – A acoperit excelent centrul terenului. A depus un efort consistent pe toată durata partidei.

Juri Cisotti (Oţelul Galați) – A înscris al şaptelea gol în ediţia curentă, în care mai are şi trei pase decisive.

ATACANŢI

Ermal Krasniqi (FC Rapid 1923) – Gol şi pasă decisivă în duelul cu FCSB, duel în urma căruia Rapid s-a apropiat de lider.

Albion Rrahmani (FC Rapid 1923 – FOTO) – Indiscutabil, jucătorul derby-ului! A reuşit a cincea dublă în sezonul curent şi a oferit o pasă decisivă.

Alexandru Mitriţă (Universitatea Craiova) – O execuţie de mare fineţe la gol! A fost a 11-a reuşită în campionatul curent pentru „Piticul atomic” al Universităţii Craiova.

ANTRENORUL ETAPEI

Cristiano Bergodi (FC Rapid 1923) – A pregătit perfect confruntarea de pe Arena Naţională, iar rezultatul l-a făcut să declare că „este una dintre cele mai frumoase victorii din carieră”.