Valorificarea telefoanelor vechi, posibilă pentru clienții Telekom prin noul program Buy-Back

Cu serviciul Buy-Back, toți clienții Telekom pot să iși valorifice telefoanele vechi în mod responsabil, primind în schimb un voucher pentru achiziția unui telefon nou, cu abonament. Totul online, simplu și rapid, în doar câțiva pași: evaluezi telefonul, îl predai curierului, primești voucherul de reducere prin email. Telekom Romania Mobile este singurul operator mobil din România care oferă serviciul Buy-Back exclusiv online pentru întregul proces.

Astfel, Telekom Romania Mobile lansează serviciul Buy-Back exclusiv online, pentru toți clienții săi care doresc să își valorifice telefoanele vechi, în schimbul unui voucher ce poate fi folosit pentru achiziția online a unui telefon nou cu abonament.

Clienții Telekom care aleg Buy-Back se vor bucura de o experiență simplă, comodă și eficientă. Primul pas este completarea formularului online pe pagina Serviciul Buy Back – Telekom, urmat de primirea ofertei pe loc. Odată ce oferta este acceptată de client, telefonul va fi preluat de un curier.

De îndată ce telefonul este evaluat, voucherul va fi trimis pe adresa de e-mail a utilizatorului. Timp de 90 de zile, voucherul poate fi folosit pentru achiziția unui terminal impreuna cu un abonament pentru serviciile Telekom din magazinul online Telekom, la portare sau la achiziția unui abonament nou, la migrarea de la cartelă la abonament sau la reînnoirea abonamentului.

“Serviciul Buy-Back redefinește modul în care valorificăm în mod responsabil telefoanele vechi, oferind un voucher pentru achiziția unui nou terminal, contribuind în același timp la protejarea mediului înconjurător și la reducerea deșeurilor electronice. Telekom Romania Mobile este singurul operator din România care oferă acest serviciu exclusiv online, asigurând astfel o experiență integrată pe întregul proces, economisind timp și resurse importante pentru utilizatorii noștri” a spus Andreea Cramer, Chief Commercial Officer Telekom Romania Mobile.