PRO TV și FRF – campanie specială înainte de EURO 2024

Au mai rămas doar 67 de zile până la partida de debut a turneului final EURO 2024, de pe 14 iunie. Toate meciurile vor putea fi urmărite la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO!

Înainte de startul maratonului de fotbal, PRO TV, singura televiziune din țară care transmite timp de o lună turneul european și Federația Română de Fotbal (FRF) dau startul unei colaborări care va surprinde și va reuni într-un singur glas vocea unor cunoscute vedete, a fotbaliștilor echipei naționale și a suporterilor.

Pe conturile de social media ale PRO TV și FRF pot fi urmărite primele imagini care surprind atmosfera extraordinară și voia bună de la filmările pentru videoclipul oficial care va fi lansat în doar câteva zile.

”Fotbalul în general și cu atât mai mult un eveniment atât de important cum este EURO 2024 are puterea de a șterge orice diferență socială, economică, politică sau culturală. Când susținem echipa României nu contează în ce oraș locuim, ce muncim sau ce venit avem. Cu toții suntem egali și în mod egal suntem alături de tricolori. Fotbalul ne face să visăm, dar ne și aduce împreună. Echipa României suntem toți”, declară Vasile Alboiu, Creative Director PRO TV.

Totodată, Iulia Cuciurean, Head of Marketing Federația Română de Fotbal, transmite: “Este un moment important pe care dorim să îl marcăm într-un mod memorabil, depășind barierele de orice tip și subliniind ideea de unitate pe care Naționala o aduce. Ne propunem să surprindem plăcut suporterii români din țară și din Germania în perioada care urmează, prin lansarea unei campanii care va include multe componente, activări inedite și elemente noi. Scopul este de a crea ceva reprezentativ și autentic cu care suporterii români să se identifice și prin care să se simtă și mai aproape de Echipă. Ne bucurăm să continuăm colaborarea de succes pe care am avut-o alături de PRO TV și cu ocazia EURO 2016 și mulțumim pentru deschidere și susținerea necondiționată vedetelor care s-au alăturat proiectelor noastre”.