Paul Iacob, FC Rapid: „Trebuie să învățăm să fim o echipă mare. Echipele mari câștigă și când joacă prost”

Paul Iacob a fost „integralist” în partida cu Dinamo, de pe Arena Națională, câștigată de Rapid cu 2-1. La finalul meciului, „șesarul” giuleștean a vorbit la flash interviuri, citat de fcrapid.ro, pagina oficială a clubului.

„Am făcut un meci destul de slab. Nu ne-am creat foarte multe ocazii. Consider că cei de la Dinamo au avut mai mult inițiativa. Nu cred că-și merită locul sau cel puțin dacă ar juca așa în toate meciurile, cu siguranță n-ar fi pe acel loc. Trebuie să învățăm să fim o echipă mare. Echipele mari câștigă și când joacă prost.

Nu ne așteptam să fie un meci mai ușor. Într-adevăr au fost dueluri tari cu atacanții lor. Am ieșit mai șifonat și consider că am avut și câteva faulturi care nu mi s-au dat.

Noi suntem conștienți că astăzi nu am arătat bine, dar am luat cele trei puncte și sper că i-am făcut fericiți pe suporteri doar din prisma faptului că i-am bătut pe Dinamo. Ca și joc, nu cred că i-am mulțumit și cu siguranță nici noi nu suntem mulțumiți”, a spus fundașul rapidist.

La finalul etapei cu numărul 23 din sezonul regular, Rapid ocupă locul 3 în clasamentul Ligii 1, cu 39 de puncte, la 11 puncte diferență față de locul 1, FCSB, și la egalitate cu locul 2, CFR Cluj.