CFR Cluj – victorie pe teren propriu la primul meci cu Adrian Mutu pe banca tehnică

CFR Cluj a câștigat, scor 4-1, cu FC Voluntari, în a 23-a etapă a Superligii. A fost primul meci în care CFR Cluj a jucat avându-l pe Adrian Mutu în calitate de antrenor. Prima ocazie a partidei a aparținut echipei gazdă. În minutul 5, după centrarea lui Deac din corner, Tachtsidis a reluat cu capul, dar balonul a trecut puțin peste poarta oaspeților. Două minute mai târziu, Otele a șutat puternic din afara careului, dar Fernandez a reușit să respingă. În minutul 23, după centrarea lui Rata, Ciobanu a șutat din afara careului, dar balonul a trecut puțin pe lângă poarta lui Sava, se precizează pe cfr1907.ro, website-ul oficial al CFR Cluj.

Un minut mai târziu, pătruns în careu, Bîrligea a trimis la colțul lung, dar balonul a trecut pe lângă poarta adversă. În minutul 34, după o centrare expediată în careu, Popescu a reluat cu capul spre poartă, dar Sava a reușit să rețină. Două minute mai târziu, ajutat de pasa decarului nostru, Bîrligea a trimis de la colțul scurt și a reușit să deschidă scorul în Gruia! În minutul 43, după centrarea lui Carnat, Adam Nemec a reluat cu capul din apropierea porții și a reușit să egaleze. În prelungirile primei reprize, în minutul 45+2, Popescu a șutat din interiorul careului, dar balonul a lovit bara transversală.

În startul reprizei secunde, în minutul 51, Bîrligea a pătruns în careu și a trimis cu stângul, dar mingea a trecut puțin pe lângă poarta lui Fernandez. Trei minute mai târziu, Deac a centrat în corner, Ilie a reluat cu capul, dar portarul oaspeților a reținut. În minutul 62, după o eroare în defensiva adversă, Bîrligea a pătruns în careu și a prelungit pentru Otele, iar acesta din urmă a reușit să readucă echipa gazdă în avantaj.

Două minute mai târziu, Tachtsidis a șutat din interiorul careului, Fernandez a respins, balonul a ajuns la Bîrligea, care a întors pentru Deac, acesta din urmă reușind să marcheze, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. În faza imediat următoare, Deac a primit mingea în careul advers, acesta a pasat pentru Tachtsidis, care a șutat cu stângul și a reușit să înscrie pentru 3-1. În minutul 74, decarul lui CFR Cluj a pasat în lateral din interiorul careului, balonul a ajuns la Michael care a reușit să înscrie, debutând astfel cu gol la CFR Cluj.