Florescu, Lăpădătescu și Gașpăr, premiați la Gala Fotbalului Doljean

Juniorii Robert Lăpădătescu și Florin Gașpăr au fost desemnați cei mai buni jucători din 2023 la Gala Fotbalului Doljean. De asemenea, Ștefan Florescu a fost ales antrenorul anului la nivel juvenil, se precizează pe www.ucv1948.ro, website-ul oficial al clubului Universitatea Craiova.

Lucian Pretorian, managerul Centrului de Copii și Juniori al Științei: „Suntem mândri de cei trei și luăm aceste premii ca pe o confirmare a muncii bine făcute din anul precedent. Ca o completare a rezultatelor, cei doi jucători au făcut pasul către prima echipă și sunt sigur că în viitorul apropiat vor confirma la nivelul Superligii și ne vor face mândri că au trecut prin academia noastră.”

Robert Lăpădătescu: „Sunt foarte bucuros pentru câștigarea acestui premiu. Consider că este rezultatul muncii mele pe parcursul anului precedent și sper să continui pe acest drum.

În primul rând, vreau să mulțumesc familiei care a fost alături de mine în toate momentele dificile, iar, în al doilea rând, țin să le fiu recunoscător tuturor oamenilor din club care m-au susținut.”

Florin Gașpăr: „Mă bucur că am câștigat încă o dată acest premiu și vreau să mulțumesc familiei mele, care m-a susținut necondiționat, și tuturor antrenorilor cu care am colaborat în acest an.”

Ștefan Florescu: “Este o zi plăcută pentru mine, mă încearcă niște sentimente de bucurie, mândrie și recunoștință. Le sunt recunoscător tuturor celor care au contribuit la această frumoasă performanță: colegilor mei din staff-ul tehnic și administrativ și jucătorilor care au făcut parte din lotul echipei în acest sezon. Este o postură onorantă, dar care mă obligă totodată în a performa la același nivel.”