BMW – din nou partener auto premium oficial al BNP Paribas Indian Wells Open

BMW of North America revine ca partener auto premium oficial pentru BNP Paribas Open, a anunţat compania. Evenimentul este în desfăşurare la Indian Wells Tennis Garden din Indian Wells (California), finalele fiind programate duminică, 17 martie. Pe parcursul a două săptămâni, jucători de top din ATP Tour şi WTA Tour se înfruntă într-unul dintre cele mai prestigioase evenimente de tenis din lume.

În calitate de partener auto premium oficial al evenimentului, BMW îşi va prezenta portofoliul tot mai vast de automobile electrice şi plug-in hybrid, inclusiv noile BMW i5 şi BMW XM Label Red de 748 CP. De asemenea, fanii tenisului vor avea ocazia de a experimenta emoţia modelului de curse BMW M4 GT4 într-un simulator prezent la faţa locului sau se pot înscrie pentru o sesiune live de o zi pe circuit la BMW Performance Center West din Thermal (California), aflat în apropiere, unde pot urca la volan şi pot învăţa să conducă precum profesioniştii.

Pentru participanţii care doresc să-şi pună la încercare abilităţile de tenis, BMW va oferi zilnic un concurs de viteză în zona dedicată fanilor. Pe tot parcursul turneului se vor acorda premii pentru cel mai rapid serviciu al zilei. O varietate de opţiuni de ospitalitate şi parcare premium, inclusiv parcare preferată gratuită pentru proprietarii BMW, vor fi disponibile şi pentru clienţii BMW prezenţi.

„În fiecare an, BNP Paribas Open găzduieşte cei mai buni jucători din acest sport şi creează o experienţă premium incredibilă pentru fanii din paradisul tenisului din Indian Wells”, a declarat Marcus Casey, director executiv de marketing al BMW of North America. „În acest context şi cu valorile comune de performanţă, lux şi atenţie la detalii, BMW este mândru să prezinte cel mai recent portofoliu de automobile electrice şi să sprijine BNP Paribas Open 2024.”

Foarte apreciat de jucători şi fani deopotrivă, evenimentul anual de două săptămâni a fost numit Turneul Masters 1000 al Anului de către ATP Tour şi Turneul WTA 1000 al Anului, timp de nouă ori consecutiv, un record.