Superliga Feminină, etapa nr. 4: FK Csikszereda – Politehnica Timișoara, Farul Constanța – Universitatea Cluj, CSM Alexandria – ACS Banat Girls, ACS Târgu Mureș – CS Gloria 2018 BN

În acest weekend, pe 30 și 31 martie, sunt programate jocurile etapei cu numărul 4 din play-off-ul și play-out-ul SuperLigii Feminine, notează frf.ro, website-ul oficial al Federației Române de Fotbal, într-o prezentare dedicată meciurilor.

Trei partide din cele 4 programate în acest weekend vor putea fi urmărite pe FRF.tv și PRO Arena:

 PLAY-OFF | FK Csikszereda – Politehnica Timișoara, ora 12:00, în direct pe PRO Arena
 PLAY-OFF | Farul Constanța – Universitatea Cluj, 30 martie, ora 14:00, în direct pe FRF.tv
 PLAY-OUT  | CSM Alexandria – ACS Banat Girls, 31 martie, ora 13:00, în direct pe FRF.tv

Etapa 4 din play-off ne pregătește niște dueluri de foc în acest weekend! După ce Politehnica Timișoara a pierdut etapa trecută pe terenul Farului, lupta la titlu s-a redeschis!

Există astfel o diferență de doar 3 puncte între primele două clasate! Liderul Politehnica TM va avea un meci complicat la Miercurea Ciuc, în timp ce Farul Constanța va primi vizita Universității Cluj într-un duel ce se anunță extrem de interesant!

FK Csikszereda – Politehnica TM, 30 martie, ora 12:00, în direct pe PRO Arena

Peter Kollar, antrenor FK Csikszereda: „Vrem să ne corectăm performanța din săptămâna precedentă, pentru că nu totul a mers conform planului. Trebuie să ne revenim pe drumul cel bun și apoi putem avea succes, trebuie să funcționăm bine ca echipă. Trebuie să ne schimbăm atât individual, cât și ca echipă, iar victoriile vor veni.”

Szabina Szentes, jucătoare FK Csikszereda: „Eu și echipa mea ne dorim să câștigăm din nou, ca și data trecută la Timișoara, în Cupa României. Ne pregătim pentru acest meci de sâmbătă cu toată dăruirea, atât din punct de vedere tactic, cât și fizic. Am discutat micile greșeli și le vom corecta. Ca o echipă învingătoare vrem să ne bucurăm alături de fanii noștri.”

Barbara Bartalis, jucătoare FK Csikszereda: „Sunt convinsă că va fi un meci echilibrat și că vom face tot ce ne stă în putință pentru a câștiga. O victorie ar fi bună din toate punctele de vedere, mai ales pe teren propriu, în fața propriilor fani.”

Florentina Ancăș, jucătoare Politehnica Timișoara: ”Ne așteaptă un nou meci extrem de important împotriva celor de la Csikszereda pe care trebuie să îl gestionăm cât putem noi de bine, iar la final să obținem cele trei puncte. Traversăm o perioadă destul de dificilă, dar am încredere și sunt convinsă că după aceste momente grele o să fie bine și vom face din nou meciuri bune.”

Laura Sondore, jucătoare Politehnica Timișoara: ”Avem în față un duel cu Csikszereda, o echipă împotriva căreia mereu am avut meciuri grele. Chiar dacă venim după trei înfrângeri, avem încredere în calitatea noastră și abilitatea de a obține victoria. Mergem cu încredere, determinare și motivate să luptăm până la ultimul fluier pentru a aduce acasă cele trei puncte și să continuăm pe primul loc în clasament.”
Farul Constanța – Universitatea Cluj, 30 martie, ora 14:00, în direct pe FRF.tv

Nadejda Colesnicenco, jucătoare Farul Constanța: ” Îmi doresc să continuăm să jucăm un fotbal frumos, care să ne aducă rezultate bune. Trebuie să fim concentrate din primul minut și până la fluierul final, iar cele 3 puncte să rămână la Constanța. Suntem într-un moment foarte bun, cu un moral bun și știm că totul depinde de noi. Avem, de asemenea, un public minunat și îi așteptăm pe suporteri să vină și de data aceasta alături de noi, să ne susțină pentru că avem nevoie de sprijinul lor.”

Ioana Bortan, jucătoare Farul Constanța: ”Întâlnim din nou campioana en-titre și știm exact ce fel de adversar ne așteaptă. Noi trebuie să fim serioase, la fel de concentrate și să muncim ca și până acum, ca la final să ne îndeplinim obiectivul. Mă bucură enorm prezența galeriei și a suporterilor într-un număr din ce in ce mai mare și îi invit să ne susțină, să ne bucurăm împreună pentru că împreună suntem mai puternici!”

Raluca Sirghe Simes, antrenoare Farul Constanța: ”Întâlnim o echipă care este în formă, le analizăm și încercăm să punem la bătaie o strategie care să ne aducă cele 3 puncte la final. Avem un avantaj jucând acasă alături de suporteri.”

Adina Borodi, jucătoare Universitatea Cluj: ”Ultimul nostru meci a fost un meci greu, în care ne-am dorit foarte mult victoria, și consider că toate fetele am dat totul pentru victorie. Dacă avem aceeași atitudine ca la ultimele meciuri, atunci sunt convinsă că putem face un rezultat bun în meciul cu Farul.”

Ioana Bălăceanu, jucătoare Universitatea Cluj: ”Meciul din etapa trecută a fost unul foarte reusit, tot ce am lucrat la antrenamente am reușit să transpunem în teren. Golurile au venit în consecința jocului. Mă bucur că am reușit să înscriu și mi-am dori să dau măcar un gol și în meciul cu Farul de sâmbătă. Cred că atitudinea și dorința noastră de a câștiga pot face diferența!”

ACS Târgu Mureș – CS Gloria 2018 BN, 30 martie, ora 11:00

Cucuiet Georgiana, jucătoare ACS Târgu Mureș: ”Sâmbătă ne așteaptă o nouă provocare, sunt foarte sigură că o să facem un meci foarte bun. Suntem foarte bine pregătite, atât psihic cât si fizic!”

Roxana Moldovan, jucătoare ACS Târgu Mureș: ”Ne așteaptă o partidă foarte dificilă împotriva unei echipe experimentate, dar suntem încrezătoare ca le putem ține piept adversarelor, ne-am pregătit toată săptămâna foarte bine pentru acest meci. Atât eu cât și colegele mele avem încredere ca vom face un meci foarte bun!”

Andra Mihăescu, jucătoare CS Gloria 2018 BN: ”Sâmbătă ne așteaptă un meci cu o echipă tânără, însă acest lucru nu ne permite să fim relaxate. Ne concentrăm pe fiecare meci chiar dacă nivelul nu este atât de înalt ca în play-off. Luăm în serios fiecare partidă pentru a nu pierde niciun punct și pentru a ne menține locul din clasament. Încerc să mă mențin și să mă autodepășesc în fiecare zi, să profit de minutele acordate în teren și să învăț cât mai mult de la colegele mele.”

Clara Roșu, jucătoare CS Gloria 2018 BN: ”Sâmbătă ne așteaptă ultimul meci înaintea pauzei competiționale. Vom merge în deplasare concentrate și serioase, doar cu gândul de a câștiga pentru a ne menține forma bună și seria de victorii.”

CSM Alexandria – ACS Banat Girls, 31 martie, ora 13:00, în direct pe FRF.tv

Călin Pistolea, antrenor CSM Alexandria: ”Chiar dacă am pierdut etapa trecută, jocul prestat ne dă încredere pentru viitoarele meciuri. Ne așteaptă un joc greu contra fetelor din Banat. Îmi pare rău că etapa trecută o jucătoare, Mădălina Zanfir, a suferit o accidentare destul de urâtă și va lipsi o perioadă bună de timp. Sper ca până la meciul de duminică toată lumea să fie sănătoasă, concentrată în așa fel incât să putem să prestăm un joc bun și să câștigăm.”

Daniela Preda, jucătoare CSM Alexandria: ”Venim după o perioadă bună în care ne-am făcut jocul ca echipă. Suntem conștiente de importanța fiecărui meci. Din păcate, avem în echipă 2 accidentări grave, dar starea noastră de spirit nu este afectată și vom intra în teren cu determinare și dorința de a câștiga cele 3 puncte.”

Suzuho Yamasaki, jucătoare Banat Girls: ”Situația echipei este foarte grea, dar suntem uniți și avem hotărârea de a lupta. Nu cred că este nicio problemă pentru că noi, jucătoarele ne facem treaba. Ultima dată când am jucat împotriva Alexandriei am reușit să încheiem cu un rezultat bun, așa că am încredere că vom putea face același lucru în jocul de duminică.”

Andrada Ungur, jucătoare Banat Girls: ”Echipa noastră se pregătește pentru meciul de duminică împotriva echipei Alexandria. Suntem unite, ambițioase și determinate să demonstrăm că munca noastră asiduă dă roade. În ciuda provocărilor cu care ne confruntăm, suntem hotărâte să luptăm pentru victorie, așa cum am făcut-o și pe terenul nostru.”