Superliga: CFR Cluj a câștigat, scor 2-1, în deplasare cu FC Petrolul, în a 24-a etapă

La Ploiești, Petrolul nu a reușit să țină piept clujenilor de la CFR, în etapa cu numărul 24 a Ligii 1. Gazele au condus cu 1-0, însă oaspeții au revenit și au marcat golul decisiv în prelungirile meciului.

CFR Cluj a avut prima ocazie a partidei. În minutul 1, după centrarea lui Tachtsidis, Otele a șutat de la marginea careului, dar balonul a trecut puțin pe lângă poarta lui Zima. În minutul 15, aflat în careu, Deac a întors pentru Tachtsidis, acesta a șutat din afara careului, dar portarul gazdelor a reținut. În minutul 20, Bîrligea a preluat balonul în careu și a trimis pe jos, dar Zima a reușit să respingă. În minutul 23, pătruns în careu, Irobiso a trimis cu dreptul și a reușit să deschidă scorul: 1-0 pentru Petrolul Ploiești.

În startul reprizei secunde, în minutul 48, după o lovitură liberă, balonul a ajuns în posesia lui Meijers care a șutat din interiorul careului, Sava a avut o intervenție foarte bună și a reușit să respingă. Trei minute mai târziu, Otele a întors pentru Keita care, aflat în afara careului, a șutat puternic și a adus egalarea pentru CFR Cluj cu o super-execuție!

În minutul 73, Musi a primit o pasă în careu, dar portarul a avut o paradă excelentă și a respins în corner. În prelungiri, în minutul 90+4, Michael a pasat pentru Deac care, aflat în fața porții, a marcat golul victoriei, stabilind scorul final al partidei, 1-2.

Sursa foto și informații: website-ului oficial al CFR Cluj, cfr1907.ro.